17.11.11

Najava programa za nedelju ( 20.11.2011) : Počinjemo:)

Reanimacija je uspješno prošla i nakon par kritičnih momenata, internet radio Čelinac će ipak biti ponovo sa Vama od nedelje koja slijedi ( 20.11.2011). Stara forma programa je ostala aktuelna ali imamo novina. Prva od njih je da će se od sada sve emisije objediniti u jedan program, što znači da ćete nas slušati svake nedelje od 17h u jednom komadu. Znači, svake nedelje:P
U ovom prvom novom/starom izdanju podsjetićemo se zanimljivih razgovora koje smo vodili u ovoj i prošloj godini. Dakle:
Nedelja, 20.11.2011
17h - 18h:            PREKO VEZE, emisija sa aktuelnim vjestima, konkursima, stipendijama, seminarima...;
18h - 19h:            ŽUTI MOST, aktuelni intervju: rekapitulacija nekih od razgovora;
19h - 20.10h:       KONGLOMERAT, emisija o kulturi, Darkwood Dub - ovosedmični izbor;
20.10h - 21.30h:  NAGON'CA: rekapitulacija seksualne instalacije:)
21.30h -23.30h:   SELECTOR, novi sadržaj, odlična muzika iz UK;

PREKO VEZE donosi korisne informacije za mlade, studente, učenike i sve ostale koji se interesuju za stipendije, seminare, poslove, razne konkurse.Također ćemo pričati i o novostima iz Opštine Čelinac. Naša koleginica Jasna će se družiti sa Vama a Vaše je da budete ovdje u nedelju od 17h:)



ŽUTI MOST, aktuelni intervju koji je bio najslušaniji dio našeg programa ostaje i dalje sa Vama. Nikolina Spasojević će Vas podsjetiti na zanimljive sagovornike i teme. Tako možete čuti kako je naš maratonac Čak pobijedio na takmičenu u Podgorici, šta Đuz misli o mladima u Čelincu, o značaju rakije govori Vojin, kako se Sanela Janković bori za kulturni život u Čelincu,  gdje su i šta rade predstavnici političkog podmlatka, šta nam je poručio Josip Pejaković tokom boravka u Čelincu i još mnogo toga. Rekapitulacija od 18 do 19h!

Elektro - rok zvuk će dominirati u emisiji Konglomerat.Posvetićemo se jednom od najznačajnijih muzičkih bendova iz Srbije, Darkwood Dub-u. Ukratko o njihovoj istoriji, angažmanu, muzici i ostalom ćemo pričati od 19 do 20.10h ali što je najvažnije preslušaćemo neke stare hitove i u potpunosti uživati u novom albumu "Vidimo se". Čujemo se:)
NAGON.CA se nažalost završava i za sada nije predviđena u novoj sezoni, umjesto ove emisije dolazi nam novi glas a i stas koji sigurno je prepoznatljiv. O tome sljedeće sedmice. A od 20.10h do 21.30h sjetićemo se fantastičnih radijskih instalacija Nancy Kooz i Sanchy Blues.

I na kraju dezert! Novi sadržaj u našem programu: SELEKTOR! Ova emisija na engleskom jeziku donosi nam najnovije informacije iz muzičkog svijeta Velike Britanije. Dva sata dobrog UK zvuka i zanimljivih voditelja.Start: 21.30h.

Ostaje nam da Vam poželimo slobodan um a mi ćemo se pobrinuti za slobodan zvuk:P
Mahanjeee!








Нема коментара:

Постави коментар