20.7.12

Бургас - нова тачка на фестивалској мапи Балкана

Бугарска постаје све чешћа љетна опција за младе из Босне и Херцеговине. На обалама Црног мора ове године ће се одржати феноменалан фестивал под називом "The Spirit of Burgas" и то од 3. до 5. августа. The Prodigy, Korn, Busta Rhymes су централни фестивалски извођачи али ту је и моштво других који ће у 3 дана запљускивати градску плажу у Бургасу. Тродневне и приступачне улазнице од 130 км су још увијек у продаји али постоји и опција парцијалних тј једнодневних улазница.
The Spirit of Burgas слави своју петогодишњицу и најављују овог љета велико  издање. У међувремену, овај фестивал је постао најзначајнији музички догађај у цијелој Бугарској али и у регији. The Times jе 2009-те уврстио фестивал међу 20 топ најпожељнијих свјетских дестинација.Посљедњих неколико година Бургас постаје атрактивнo полазиште за оближња љетовалишта која нуде занимљив и јефтин провод привлачећи младе из Европе.
Наш дописник Стеван Станчић ће извјештавати са обала Црног мора и покушати вам пренијетио дио фестивалске атмосфере. Ипак, најбоље је да се сами запутите у Бугарску и осјетите "душу Бургаса" .


Нема коментара:

Постави коментар