22.1.12

Programska šema za januar, 22. - Oliver, Zoster, Viv Vox, R'n'R...

17.00 - 19.00 : Selektor ( best music from UK with Goldierocks) & You tube momenat ( Viva Vox, Beograd)
19.00 - 20.00 : Preko veze ( konkursi, stipendije, seminari, posao, vijesti za mlade)
20.00 - 21.00: Žuti most ( gost: Oliver Sertić)
21.00 - 22.00: 69 sa Mla Đa
22.00 - 22.40: Konglomerat ( Zoster)
22.40 - 00.00: Svemirski program BiH ( radiofilm: Sretno dijete)

Klikni ovdje i slušaj od 17 h. Sada nekoliko detalja o samim emisijama.

Selektor se ne mjenja: Goldierocks i dalje emituje underground UK muziku, priča sa izvođačima, zabavlja publiku širom svijeta.Nakon Selektora uveli smo novi kratki sadržaj: You Tube momenat u kojem emitujemo vaše česte objave na socijalnim internet mrežama.Odluka je pala na beogradski hor Viva Vox koji izvodi hitove benda The Prodigy u svom stilu.


Sat vremena korisnih informacija za studente, mlade, učenike i ostale u emisiji Preko veze od 19 do 20h. Jasna Dragojević donosi konkurse, stipendije, poslove, pozive na projekte i seminare. I Mla Đa nastavlja u svojoj pozi: 69 se emituje od 21 do 22h.

Između ove dvije emisije slušaćete aktuelni intervju Žuti most. Ove sedmice gost nam je video aktivista i novinar Oliver Sertić iz Zagreba. Razgovor sa njim je vodila Aleksandra Slavnić.Od 20 do 21 teme su angažovani dokumentarni film i aktivizam uopšte.


 "Ko je jamio, jamio", "Policija" su vam sigurno poznati muzički hitovi. . Mostarska  grupa Zoster izbacila je novi album pod imenom "Imači kada". U emisiji "Konglomerat" preslušaćemo svih 11 novih singlova.


I za kraj, vraćamo se u nedavnu prošlost. Vraćamo se u Jugoslaviju. Bole vam prenosi dokumentarac "Sretno dijete" koji se bavi muzičkim nasleđem nekadašnje nam države. Na programu od 22.40 do ponoći.


Sljedeće sedmice napravićemo pauzu. Možete je iskoristiti i odgledati film u Omladinskom centru Čelinac. Više o ciklusu španske kinematografije pogledajte ovdje.

Život je lijep!:)

Нема коментара:

Постави коментар