8.1.12

Super Nova! Film ili realnost? Dobro veče, ovo je prvi naš program u 2012!

Pošto ste se , vjerovatno, umorili od čestitki, bacićemo ih. Sa svima vama, po prvi put u 2012 godini, ekipa internet radija Čelinac nastavlja da traži odgovore, pitanja, uzvičnike i druge sitne detalje koji život čine komplikovanijim:) Pomozite nam i pišite na radiocelinac@gmail.com.
Večeras turbo program! Malo smo mamurni i očekivali smo da će se raspasti ovonedeljna akcija. Ali, naprotiv. Svega ima večeras.
"Aleksandrovi" su definitivno hit.
Prvi Aleksandar je poetičar iz Novog Grada. Zahvaljujući  novom saradniku, Boletu, emitujemo prvu emisiju pod nazivom "Pismo iz Novog Grada".Pišući poeziju, zbacite teret sa tebe. Kako je biti kreativac u malom mjestu? 

Aleksandar Kecman , predsjednik Studentskog parlamenta Univerziteta u Banja Luci je gost u emisiji Žuti most..Kada, studenti koji studiraju po starom nastavnom planu, moraju završiti studij? Kako teče bolonjski proces? Korupcija među profesorima i studentima? Ovo su samo neke od tema o kojima je sa Aleksandrom pričala Nikolina Spasojević Bursać.
Mlađa nastavlja svojim tempom i u 2012. Očekujemo da večeras priča o praznicima. Ko će joj znati?:) 69 od 9!
I program završavamo sa emisijom Konglomerat. Pričamo o Maroku i Egiptu.Naša sagovornica Jelena iz Banja Luke prenosi svoje utiske o ovim divnm arapskim zemljama a kroz emisiju vas prati orijentalna muzika.
Detaljan pregled programa:
17 - 19 Selektor ( best music from UK with Goldierocks)
19 - 20 Pismo iz Novog Grada ( Aleksandar Jovišević, profesor istorije i pjesnik)
20 - 21 Žuti most ( aktuelni intervju, gost: Aleksandar Kecman, predsjednik Studentskog parlamenta Uni BL)
21 - 22 69 sa Mlađom Rajilić
22 - 23 Konglomerat ( kroz Maroko i Egipat sa Jelenom)

Slušajte nas putem linka: http://radiocelinac.listen2myradio.com/
Ćao!

Нема коментара:

Постави коментар